Springbanksmagning i København


Billetter til Springbanksmagning i København
10. April 2024
Billettype | Pris | Antal | |
Spisning kl 18, efterfulgt af smagning |
DKK 595,-
+ gebyr DKK 12,-
|
Læg i kurv |
Andre relevante arrangementer
Springbank har altid haft en særlig plads i hjertet hos mange whiskyentusiaster. Destilleriet har altid holdt fast i at gøre ting på sin egen måde, og man hopper ikke nødvendigvis med på modebølger. Derfor er der stadig masser af manuelt arbejde på destilleriet, i modsætning til mange mere moderne destillerier. Og med en produktion, som langt fra lever op til efterspørgslen, er det mere og mere sjældent at man ser mere end blot en enkelt Springbank på en whiskysmagning.
Denne gang skal vi dog smage hele 7 forskellige aftapninger, fordelt på de 3 stilarter som destilleriet producerer. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer:
- Hazelburn 10 år – Smuk, formidabel, og helt uden røg!
- Springbank 10 år – Grundstammen, og den mest solgte Springbank!
- Springbank 15 år – En del af Springbanks standardaftapninger - som altid bliver revet væk!
- Springbank 18 år – sublim whisky, som der bare ikke findes ret meget af!
- Springbank 21 år – legendarisk, ikonisk og uovertruffen - og næsten umulig at skaffe!
- Longrow – vi skal ikke snydes for den lækre, kraftigt røgede whisky som kun udgør ca 10% af destilleriets produktion
- Longrow 10 Malbec Finish 52,5% – vi slutter festen for smagsløgene med denne særlige Longrow, der har afsluttet lagringen i rødvinsfade. Allerede et samlerobjekt!
Vi skal ikke smage på tom mave. Derfor begynder vi smagningen med et lækkert måltid mad fra Restaurant Romarin. Du har mulighed for at købe drikkevarer efter eget valg til maden på stedet.
Få en uforglemmelig smagsoplevelse med Smagning.com. Køb din billet allerede i dag!
Springbanksmagning i København
Springbank har altid haft en særlig plads i hjertet hos mange whiskyentusiaster. Destilleriet har altid holdt fast i at gøre ting på sin egen måde, og man hopper ikke nødvendigvis med på modebølger. Derfor er der stadig masser af manuelt arbejde på destilleriet, i modsætning til mange mere moderne destillerier. Og med en produktion, som langt fra lever op til efterspørgslen, er det mere og mere sjældent at man ser mere end blot en enkelt Springbank på en whiskysmagning.
Denne gang skal vi dog smage hele 7 forskellige aftapninger, fordelt på de 3 stilarter som destilleriet producerer. Vi skal gennem denne fremragende menu (forbehold for ændringer:
- Hazelburn 10 år – Smuk, formidabel, og helt uden røg!
- Springbank 10 år – Grundstammen, og den mest solgte Springbank!
- Springbank 15 år – En del af Springbanks standardaftapninger - som altid bliver revet væk!
- Springbank 18 år – sublim whisky, som der bare ikke findes ret meget af!
- Springbank 21 år – legendarisk, ikonisk og uovertruffen - og næsten umulig at skaffe!
- Longrow – vi skal ikke snydes for den lækre, kraftigt røgede whisky som kun udgør ca 10% af destilleriets produktion
- Longrow 10 Malbec Finish 52,5% – vi slutter festen for smagsløgene med denne særlige Longrow, der har afsluttet lagringen i rødvinsfade. Allerede et samlerobjekt!
Vi skal ikke smage på tom mave. Derfor begynder vi smagningen med et lækkert måltid mad fra Restaurant Romarin. Du har mulighed for at købe drikkevarer efter eget valg til maden på stedet.
Få en uforglemmelig smagsoplevelse med Smagning.com. Køb din billet allerede i dag!