#ZOOVIVAL

Vi står i en helt ekstraordinær situation. Comedy Zoo er en privat kulturinsitution og vi sætter en stor ære i at være en kunstform, der holder sig selv i live, da vi aldrig har været berettiget til nogen form for statsstøtte. Lige nu er vi heller ikke berettiget til nogen form for kompensation, og vi risikerer, såfremt dette står på for længe, at vi må lukke. Permanent.

SÅ VI HAR BRUG FOR DIG!

Ved at købe et gavekort - eller gerne flere, som gave til venner - sørger du for to ting: Comedy Zoo får langt, LANGT bedre chancer for at komme igennem krisen, og du får selv noget at se frem til. Når vi engang kan vende tilbage fra den igangværende krise, gælder det om at der er noget at vende tilbage til. Når der ikke er nogen medicin, ER latter faktisk den bedste medicin. Giv dig selv eller andre en gave. Bevar grinet. Bevar Comedy Zoo.

OBS: Vælger I at afhente gavekortet med det samme, kan I blot hoppe ind forbi os, så laver vi det til dig, og du behøver derfor ikke bestille over hjemmesiden.Antal gavekort:
Gavekort beløb:
 
Fornavn:
Efternavn:
Adresse:
Postnummer:
By:
Emailadresse:
Telefonnummer:
 
Levering:
 
 
Subtotal DKK 0,-
Levering DKK 0,-
Total DKK 0,-
Betalingsmiddel:
Accepter handelsbetingelser


Hvis du vælger levering, anbefaler vi, at du sætter minimum en uge af til levering. Måske længere, her i disse undtagelsestilstands-tider.

OBS.: Vi gør opmærksom på, at man skal være 15 år, for at se show på Comedy Zoo, og her laver vi ingen undtagelser.

Betingelser:

  • Det er ikke muligt at returnere et gavekort eller få restbeløb udbetalt kontant.
  • Vi sender gavekortet indenfor 1-2 hverdage, med PostNord og deres leveringstid er 3-6 hverdage - sæt derfor god tid af, hvis du skal have dit gavekort leveret.
  • Gavekortet er et lille plastikkort, som man kan betale med som et normalt betalingskort. Vi udsteder ikke et nyt gavekort, hvis man mister det.