Comedy Zoo gavekort

Nu har du mulighed for at glæde et menneske du holder af, med et gavekort til en sjov oplevelse på Comedy Zoo! Et gavekort til Comedy Zoo gælder i 3 år, man kan selv vælge hvilket show man vil se og gavekortet kan desuden benyttes i baren og i vores café.

Du kan helt selv bestemme beløbet på gavekortet. Priserne på vores shows svinger mellem 95 kr. og 195 kr., og som eksempel koster en fadøl 50 kr. i baren.

Hvis du vælger at hente gavekort på Comedy Zoo på Kompagnistræde 19, kan du komme forbi alle dage mellem 11-20, hvor du blot fremviser din e-mailbekræftelse og så laver vi gavekortet med det samme. Hvis du skal have gavekortet leveret, anbefaler vi, at du sætter minimum en uge af til levering.
OBS.: Vi gør opmærksom på, at man skal 15 år, for at se show på Comedy Zoo, og her laver vi ingen undtagelser.

Betingelser:

  • Det er ikke muligt at returnere et gavekort eller få restbeløb udbetalt kontant.
  • Vi sender gavekortet indenfor 1-2 hverdage, med PostNord og deres leveringstid er 3-6 hverdage - sæt derfor god tid af, hvis du skal have dit gavekort leveret.
  • Gavekortet er et lille plastikkort, som man kan betale med som et normalt betalingskort. Vi udsteder ikke et nyt gavekort, hvis man mister det.Antal gavekort:
Gavekort beløb:
 
Fornavn:
Efternavn:
Adresse:
Postnummer:
By:
Emailadresse:
Telefonnummer:
 
Levering:
 
Evt. hilsen på gavekort:
 
Subtotal DKK 0,-
Levering DKK 0,-
Total DKK 0,-
Betalingsmiddel:
Accepter handelsbetingelser

Tilmeld dig vores nyhedsbrev for nyt om shows og gode tilbud!